Европа- новият Вавилон или царството на содомията

Европейска аристокрация
Какво се сещаш когато чуеш "Европа"? Содом и Гомор или по-скоро богати сноби които почти не работят и само обикалят музеите? Родината на най-хубавото вино и най-готините коли? Място за работа с добро заплащане? Е, с тази статия ще се опитам да променя малко представите ти и да издухам розовата мъгла около това място. 
Чудиш се каква е розовата мъгла ли? Това е представата ти за Стария континент, а това което е отвътре е горчивата действителност, за която освен че не подозираш, дори няма да повярваш.
Хората си мислят, че Европа е някакво супер културно и напреднало място, но това не е така. До Ренесанса, Европа е била много изостанала в науката, културата, бита, имало е крепостни селяни и развратена аристокрация. Лондон, уж много културно място, е бил фрашкан с наркомани, които по цял ден са танцували с белия дракон /опиум/ в пропаднали бардаци и сигурно 50% от жените са били проститутки. Париж, културната столица на Европа, е дом на всякакви окултни и секс насочени секти, които са правели ритуали и оргии в подземията на града. Рим, дома на папата пък от едно време си е център на най-долният разврат, още римляните са въвели содомията като ежедневие. В северните страни пък, кръвосмешението и педофилията са най-нормалното нещо. Затова в Дания и Холандия са най-грозните хора, защото се кръвосмешават и мутациите са на лице. 

Тогава идва ренесанса и добре забравените открития от Гърците и Египтяните отново се появяват на сцената на континента. Добре, че са били Арабите да ги съхранят, защото в противен случай "светата инквизиция" щеше да изгори и тях! 
Типична английска сцена
Но дали Европа се е променила след тези мрачни времена? НЕ! Ако сте прочели "Ад" на Дан Браун, знаете за какво става въпрос. Освен че не се е променила, е станало дори по-зле. Ако преди гей-историите са скандализирали света, то сега това е нещо нормално, на никого не му прави впечатление. Но в центъра на Европа се появява нова партия. Една партия която така скандализира света /без България разбира се, ние пак нищо не знаем/, че няма на къде повече. Партия с една единствена цел, толкова долна и мизерна и пропагандирана с такава мерзост и ... нямам думи да опиша. 
Направо ще ти кажа каква е целта. ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ПЕДОФИЛИЯТА! Да, правилно прочете, тези хора искат да легализират педофилията, освен че го искат, не се срамуват от това, и дори напротив, гордеят се че са педофили. Освен, че се гордеят, правят и партия и има 600 члена и не искаш да си представш колко са извратени. Всъщност нека ти покажа едно нещо:

... Е? Как е? Спиш ли още? 
Елита иска да премахне семейството за да израстват объркани, несигурни и не мислещи хора! Точно както в Содом и Гомор!
Семейството им е трън в очите и се чудят как да го премахнат! 
АБЕ ХОРА, карат мъжете със закон да пикаят седнали!? Колко трябва да си болен за да ти дойде на ума и че да го приемеш като закон? Разбираш ли, че това е равно на кастрация?! Защо не накарат жените да пикаят прави? Сигурен съм че болните им мозъци ще намерят начин! 
Или гейовете, аз не виждам какво има пречи обществото. Да правят каквото си искат! Кой ги спира? Те не осъзнават, че Елита се възползва от положението им и на техен гръб си прокарва тъмния план и дестабилизира обществото. Разделяй и владей! 
А помниш ли рускинята, чието дете отнеха, защото се оплакала, че мъжа ѝ водел детето при роднините му да правят секс с него? То дори звучи комично, въпреки, че изобщо не е. Става въпрос за Норвегия, страната с високия стандарт на живот. Да, стандарта е висок, ама ценностите са им доста ниски. Ето виж ТОВА и помисли пак! 
Ето затова заглавието е такова. Европа е възкресеният Вавилон и ако мислиш, че това е случайно- не е!

Един колаж който доста добре илюстрира приликата между Вавилонската кула и Евро парламента. Не знам дали е случайно или не, но самото име Европа е с вавилонски произход и е името на "вавилонската блудница" - ЕВРОПА. Ето я и легендата:
"Една нощ Европа сънувала сън. В този сън два континента, които са били под формата на жени,  спорели за Европа. Азия твърдяла, че тъй като Европа е родена в Азия, тя принадлежи към нея. А другият континент, който е безименен, казва, че раждането не е важно, че Зевс ще я даде на него. Било рано сутринта, смутена от съня Европа не се върна да спи. Тя повикала другарките си, които всички са били дъщери на благородници на нейната възраст. Било хубав ден и те отишли да събират цветя до морето. Зевс забелязали тази очарователна група, особено Европа, която била най-прекрасна от момичетата ... Зевс се появил пред групата като бял бик. Бял бик,  по-красив от всеки друг ... Бикът легнал пред Европа. Тя се плъзнала върху гърба му. Незабавно, натоварен, бика влязал дълбоко в морето и започнал да плува на далеч от брега. Европа видяла, че шествие се присъединило към тях, морски нимфи яздели делфини, Тритон надувал рога си, дори и Посейдон бил дошъл. От това тя разбрала, че бикът трябва да бъде бог. Тя се молила той да се смили над нея. Зевс ѝ проговорил и обяснил любовта си. Той я е завел на Крит, където той е бил отгледан. Той ѝ обещал, че тя ще му роди много известни синове."


Европлакат по случай
 строежа на новата сграда 
на Европарламента - "Европа - много езици, един глас":
Какво още беше характерно за Вавилон? Че са строили кулата за да стигнат до бог, панали? И какво направил той след като я разрушил? Разделил езиците на земята, за да не може отново да се построи кулата. Я чакай малко, а това какво е?
Видя ли какво пише? "Европа: много езици, един глас"...  това не е колаж, не съм го правил аз, официален плакат е по случай строежа на парламента! Очевидно е!
Ама това не е всичко! Познай кой са избрали за евроемблема... дам, вавилонската блудница! 
Още по темата за връзката между Европа и Вавилон можеш да прочетеш тук и тук.
Има ли нужда от още доказателства, че нещо с континента ни не е наред и се превръща в съвременен Содом и Гомор! Дано поне съм успял да те провокирам да помислиш над това, дори и да не ми вярваш. 
Е, успях ли да раздухам поне малко от розовата мъгла около Европа?
Може би ще Ви е интересно да видите защо България не трябва да е в ЕС!


Скулптурата на Вавилонската блудница, яздеща звяра от Откровението е главната забележителност, поставена пред сградата на Съвета на Европа в Брюксел


UPDATE 09.11.2013


Понеже постоянно попадам на брутални неща свързани с европейската култура, реших да ги поствам тук, постоянно ще обновявам секцията, на който му е интересно да следи. 

  1. Публичната сексуалност и новият тоталитарен човек
  2. Европейски безумия – детско шоу в Швеция с главни герои урина и лайно
  3. Гейове от африканските страни ще могат да искат убежище в ЕС
  4. Гърция осъдена за хомофобски закон
  5. Европейският съд обяви, че ще дава право на убежище заради хомосексуална ориентация
  6. ЕП разглежда предложение, според което всеки гражданин на съюза, който бъде определен като “нетолерантен” ще бъде следен
  7. Шведки, пуснете черните мъже между вашите бедра!
  8. 20 процента от децата в режима Норвегия живеят в сиропиталища (детски затвори от семеен тип)
  9. Европейски стандарт: всички тоалетни в ЕС ще пускат еднакво количество вода
  10. Европейските граждани все по-малко се интересуват от култура
  11. Германия първа в Европа въвежда “неопределен пол”
  12. В Германия легализират хомосексуалните съюзи
  13. НАЙ-ДОХОДНАТА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА В НОРВЕГИЯ Е ПОХИТИТЕЛ НА ДЕЦА
  14. В Норвегия в детските градини вече четат само книжки с гей – приказки
  15. В шведско училище заделиха съблекалня за учениците от “третия пол”

Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

  1. ....abe tez jyltite zvezdichki sa si naprau pentagrami mai.....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен02 март, 2014 21:30

    Всичко това, което се описва е нормалният път на развитие в процеса на възстановяването на развратната Римска империя, която трябва да бъде възстановена и териториално, тоест, да влязат в Европейския съюз още страни чак до Израел - и тогава ще дойде края на този омерзен и все повече омерзяващ се духовно и морално свят. Библията ни говори, че една от причината за края на този свят ще е "Мерзоста, която докарва запустение, поставена на свято място", т.е. гейове и педофили свещенници проповядващи от святото място на амвона. Всички виждаме, че това статукво все повече се влошава и то най-вече за това, че в съвремието ни такова поведение се възприема за нормалнор поради което тези омерзени свещетнослужители не само, че не се крият, но дори са и горди с тези си деяния.............Така, че мили хора нещата ще се влошават, но всичко това е нормалния път към края!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. честито живеете във содом и гомор
    по този извратен начин на живот усилвате божия гняв.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!